HOME

Mijn naam is Antoinette Nunes en met mijn RDA-methode help ik ondernemers met focus en betere resultaten. Met mijn trainingen, coaching en begeleiding help ik je tevens om vanuit jouw identiteit (kennis, kunde, talent en passie) actief aan de slag gaan met het uitbouwen van jouw bedrijf tot een onafhankelijk succesvolle (schaalbare) onderneming.

 

MKB ondernemer, herken jij dit?
 • Ik heb een ontzettend lange TO-DO lijst en weet niet waarmee ik moet beginnen, wat ik WEL of NIET moet doen.

 • Ik loop vaak achter de feiten aan.

 • Het lukt mij maar niet om focus te houden, ik werk wel hard maar bereik niet de resultaten die ik wil bereiken.

 • Ik heb het gevoel dat ik geleefd word, en dat ik vooral ad-hoc bezig ben. Ik heb gekozen voor het ondernemerschap en vrijheid, maar ik ben die vrijheid helemaal kwijt.

 • Mijn takenlijst is ontzettend lang en wordt steeds weer aangevuld. Ik word constant afgeleid door telefoon, email, apps, social media, personeel, etc. en ook nog mijn eigen gedachten. Ik heb niet het gevoel dat ik controle heb en echt effectief werk.

 • Mijn bedrijf is erg afhankelijk van mij waardoor ik niet ziek kan zijn of lekker (lang) op vakantie kan want dan loopt gelijk mijn omzet terug. Ik voel me soms gevangen in mijn eigen onderneming.

 • Ik lukt mij niet om minder te werken, ik word alleen maar steeds drukker terwijl de groei van mijn bedrijf niet navenant toeneemt. Mijn kinderen worden groter en ik vind dat ik onvoldoende tijd voor mijn gezin kan vrijmaken.

 • Ideeën, kansen en plannen zijn er genoeg maar het lukt me niet om die van de grond te tillen omdat ik geen extra tijd vrij kan maken om dit te realiseren. Als ik een keer een grote geldprijs zou winnen dan zou ik dit en dat heel anders doen.

 • Ik vraag me ook regelmatig af of ik wel op de goede weg zit. Soms voel ik dat ik er helemaal alleen voor sta en zou ik mijn keuzes, ideeën en plannen willen spiegelen met een professioneel klankbord.

Ja misschien…., maar

ik los dit ZELF wel op. Doen wat je altijd al deed zal je probleem niet oplossen. Je zult dus wezenlijk iets moeten veranderen. Je klanten, je personeel en je concurrenten zullen dit niet voor je oplossen. Ook je accountant, jurist/advocaat, marketingbureau of bankadviseur etc. gaat dit niet voor je doen.

Blijft jouw EGO de baas en blijf je lekker doormodderen? Of durf jij bewust te kiezen voor focus en resultaat? Voor verandering. Durf je toe te geven dat dit je probleem is en dat je hiermee geholpen dient te worden?

Je zult het inderdaad zelf moeten doen, maar je hebt hier wel ondersteuning bij nodig. Ik wil en KAN jou ook als de beste helpen,

omdat:

 1. Ikzelf in deze fase heb gezeten en precies weet hoe dit voelt;
 2. Jij net als ieder ander mens ondersteuning, motivatie, kennis en inspiratie nodig hebt om je eigen belemmerende gewoontegedrag te doorbreken. Ondernemen is topsport. Iedereen die (top-)prestaties moet leveren maakt gebruik van ondersteuning en kennis om zijn/haar doelen ook echt te bereiken. Dit is geen luxe dit is gewoon noodzaak.
 3. Ik geloof in jouw ondernemerschap! Je hebt bewezen ondernemend te zijn, je bent alleen verstrikt geraakt in de overvloed van alles wat op je af komt, je bent het overzicht kwijt geraakt en doet niet wat je zou moeten doen. Echter wanneer je jouw kennis, kunde, talent en passie omzet in de juiste acties is echt alles mogelijk.
 4. Omdat ik weet dat time-management niet de oplossing is maar resultaat- of levensmanagement waar ik mee werk. Ik wil dat jij gaat focussen op datgene wat het allerbelangrijkste is voor jouw succes.
 5. Omdat je onbewust vooral die activiteiten in de onderste lagen van de productiviteitspiramide, en deze belemmeren jou of leveren je niet echt veel op. Je zult focus moeten krijgen op de bovenste lagen van de productiviteitspiramide.
 6. Omdat de combinatie van on- & offline de toekomst is en ik je hierbij heel goed kan helpen.
 7. Ik al 25 jaar als zelfstandig ondernemer met MKB ondernemers werk en dus heel goed weet waar ondernemers op vastlopen en wat WEL en NIET werkt.
 8. Ik de RDA-methode heb ontwikkeld, op basis van de RPM-theorie van Tony Robbins, wat door tienduizenden mensen over de hele wereld wordt toegepast en echt werkt, en waarmee jij ook super focus en fantastische resultaten kunt realiseren.

Wat moet je niet doen? Dus niet doorgaan met het steeds harder rennen, het steeds meer tijd kwijt zijn met het druk, druk, druk zijn, maar juist bewust keuzes maken. Kiezen voor dat resultaat wat voor jou belangrijk is, datgene wat jij echt graag wilt bereiken en wat voor jou er echt toe doet.

Na het volgen van mijn programma heb je helder waar jij je precies op wilt richten en denk je anders over het plannen van je tijd en werkzaamheden. Je gaat veel meer bereiken in minder tijd. En je leert hoe je jouw bedrijf onafhankelijker kan maken van jou als ondernemer en meer kunt verdienen.

MKB-ondernemer, droom jij van:
 • met focus kunnen werken aan je bedrijf?
 • overzicht hebben van je taken en rust in je hoofd?
 • een bedrijf wat zorgt voor een goed inkomen en jouw veel vrijheid en voldoening biedt?
 • Het realiseren van een goed verkoopbare onderneming?
 • meer vrije tijd voor jezelf en je gezin?
 • rustig op vakantie kunnen gaan en toch geld verdienen?
 • Geen constante druk en haast meer voelen, maar vanuit geloof en vertrouwen kunnen ondernemen?
JA, je krijgt Focus op Resultaat en Bedrijfsgroei

Ik ga je met mijn online RDA Ondernemers opleiding stap voor stap helpen met;

 1. Identiteit (van jezelf, jouw bedrijf,  jouw markt)
 2. RDA-planningsmethode (Overzicht, Wat, Waarom, Hoe en Wie)
 3. ACTIE  (Business- en Productiviteitscoaching)

Ik ben jouw stok achter de deur. Ik ga je achter de broek aanzitten en professioneel ondersteunen om dit te realiseren, ook als het even moeilijk is.vOok JIJ gaat nu het verschil maken en écht mooie resultaten behalen.

Wat ga je leren?

IN verschillende modules ga je aan de slag met
1 – helderheid over jouw identiteit, je talenten, kennis en kunde
2- omschrijven van degene die jouw hulp/dienst nodig heeft
3- omschrijven waar je voor staat en wat je wilt bereiken (missie, visie & strategie)
4- het krijgen van overzicht in je werk en je leven;
5- het onderverdelen van je hele leven in overzichtelijk categorieën;
6- het realistisch plannen van je taken en tijd o.b.v. jouw intenties;
7- het denken en werken vanuit datgene wat echt belangrijk voor je is;
8- het bepalen van die acties die het snelste voor het grootste resultaat zorgen; (Productiviteit: effectiviteit & efficiency).

WE STARTEN 3 SEPTEMBER 2018

Je breekt met gewoontegedrag wat je niet verder helpt en gaat actief aan de slag met jouw potentieel en het verbeteren van de resultaten van je bedrijf.

Kies jij ervoor om je kennis en kunde toe te passen op een manier die veel effectiever is. Waardoor je in 3 maanden resultaten realiseert  waar andere jaren over doen.

Ruim twaalf jaar geleden klopte ik voor het eerst aan bij Antoinette Nunes-Meijer voor juridisch advies. Ik trof een energieke vrouw die oog en aandacht had voor mijn zakelijke vragen en de daarbij komende persoonlijke onzekerheden. Antoinette is pragmatisch ingesteld. Mede daardoor reageert en levert ze snel en adequaat juridisch advies of de gewenste ondersteuning. Ik heb haar ondersteuning/begeleiding altijd zeer op prijs gesteld: op mij persoonlijk afgestemd. Ons zakelijke contact heeft in de jaren meer diepgang gekregen, met als resultaat een regelmatige uitwisseling van kennis op het gebied van begeleiding/coaching.

Anny van Huet

TOP trainer/coach, Anny van Huet B.V.

Antoinette is prima in staat om met gepaste professionele afstand naar allerhande vraagstukken te kijken, zij is analytisch en hierdoor zeer goed in staat hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Zij is resultaatgericht, echter wel met oog voor alle belangen. Ik heb Antoinette ervaren als een integer persoon die prima in staat is het evenwicht te vinden tussen de noodzaak een kritische houding aan te nemen en tactisch om te gaan met betrokkenen en alle relevante belangen.

Bert Scholten

Registeraccountant , M&A consultant, BDO accountants

Ik waardeer Antoinette om har no-nonsense heldere aanpak. Heldere communicatie, rake woorden en zinnen. Straight to the point in goed harmonie en met de juist portie diplomatie, heerlijk! Jij dwingt op een natuurlijk manier management-authoriteit af; “getting things done”.

Roy Haan

Eigenaar, AGN Business Internet

MEER INFO

De RDA-methode, staat voor Resultaat gefocust, Doel gedreven en Actie gericht

Het gaat erom dat jij focus krijgt op datgene wat het verschil maakt voor jou en jouw onderneming. Dat je minder afgeleid bent en meer aan je bedrijf kunt gaan werken. Dat je op grotere schaal kunt gaan ondernemen.

Met mijn online RDA-programma (Resultaat, Doel en Actie) ga je vanuit jouw pure zelf (identiteit) aan de slag met;

100% Bewustwording van jezelf, je merk/dienst/product en je markt/ideale klant
100% Focus op één groot doel, de essentie van jouw bedrijf
100% Resultaat, werk vanuit wat je wilt bereiken, wat heel belangrijk voor je is.
100% Actie richting jouw intenties en doorgroei naar een onafhankelijk bedrijf.

Wist jij dat succesvolle groei-ondernemers bewust kiezen voor focus? Zij hebben duidelijke resultaten voor ogen wat voor hen echt belangrijk is om te realiseren. Ik help je dat jij dit ook hebt.

Wist jij dat het constant actief uitvoeren van je plannen een keuze is die je met de juiste begeleiding kunt ontwikkelen tot gewoontegedrag? Ik begeleid je tot succesvol (effectief) gewoontegedrag!

Kijk maar eens naar deze Nederlandse succesvolle groei-ondernemers:

Eelco de Boer,     Simone Levie,       Anne Raaymakers ,    Pieter Zwart,       Jitse Groen ,     Annemarie van Gaal,     Aartjan van Erkel

Of naar mijn testomonials:

Leontien“Antoinette heeft mij een tool gegeven waar ik iedere dag baat bij heb. Zij heeft mij geholpen mijn focus te bepalen en te behouden, ze was mijn stok achter de deur, mede door haar heb ik geleerd helderheid te creëren over situaties en ze zette tevens een innerlijk proces in gang. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor de coaching waardoor ik echt de beste versie van mezelf kan zijn en tegelijkertijd heb ik geleerd om meer te genieten van mijn weg, van het leven.”

Peter: “Ik geniet volop van je RDA methodiek. Het zorgt echt voor onwerkelijk grote focus. Je bent een Powervrouw met ambitie die gelooft in zichzelf. Je bent er voor ondernemers met lef die hun bedrijf naar het volgende level willen tillen. Je bent een doelstellingen-manager die gepassioneerd jouw kennis overdraagt aan ondernemers en leidinggevenden die meer uit hun teams willen halen. Je bent er ook voor grotere ondernemers, maar ook voor MKB-ers en ZZP-ers die een bloeiend bedrijf willen opbouwen.”

BONUSSEN?

# BONUS 1: Je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep Identief-leden.

Deze besloten groep is er om met elkaar in contact te komen, informatie te delen en elkaar te motiveren en inspireren. Hier merk je de werking van de groep, het collectief. Het helpt jou om in actie te blijven en je verantwoordelijkheid te nemen voor de realisatie van de door jou gewenste resultaten/intenties.

In mijn programma’s werk ik graag met het 4-lagen verantwoordelijkheidsprincipe, waarbij de groepsverantwoordelijkheid een belangrijke rol speelt. Een onmisbaar onderdeel om gemotiveerd aan de slag te blijven.

Je kunt hier je successen, vragen, zorgen etc. delen. Dit is een veilige groep en we werken samen vanuit een positieve kracht en met respect voor een ieder.

 

Wanneer je jezelf voor 3-5-2018 aanmeld krijg je er tevens de volgende bonussen erbij.

# BONUS 2: Je ontvangt mijn E-book FLOW

Met dit boek geef ik je inzichten om actief met jouw FLOW aan de slag te gaan. Ik doe dit aan de hand van de 4 letters van dit woord: F.L.O.W. Als je deze 4 ‘letter-overpeinzingen’ goed tot je neemt draagt dit bij aan jouw weg om in de FLOW te komen. Wanneer je deze kennis dagelijks doorleest, wordt jouw geest gevoed om jou te begeleiden naar meer effectiviteit, betere resultaten, meer kwaliteit en geluk. Je ontwikkelt meer aandacht voor de dingen die belangrijk voor je zijn en die je gelukkig maken. Je wordt minder afgeleid door allerlei randzaken en bent minder beïnvloedbaar door anderen. Het komt als vanzelf in je bewustzijn maar ook in je onderbewustzijn. Hierdoor wordt deze kennis een onderdeel van jou. Dit zal je helpen om in je dagelijkse leven de juiste keuzes te maken om dichtbij jezelf te blijven en makkelijker in de FLOW te komen.

# BONUS 3: Basistraining Algemene voorwaarden

Tevens krijg je toegang tot mijn online basistraining Algemene voorwaarden. Mocht je nog geen voorwaarden hebt gemaakt voor je bedrijf, dan kan je via deze training een eerste stap zetten voor het maken van je eigen algemene voorwaarden.

# BONUS 4: Gratis strategiesessie met ervaren professionele consultant.

Omdat ik het super vind dat je nadenkt over het succesvoller maken van jezelf als ondernemer en jouw onderneming, heb ik nog een super aanbod voor je.

Ik wil je graag op weg helpen om het maximale uit jezelf en je onderneming te halen.

Veel ondernemers lopen met JURIDISCHE- EN/OF BEDRIJFSECONOMISCHE VRAAGSTUKKEN waar ze geen goed antwoord op hebben, krijgen of durven te vragen vanwege de angst voor hoge kosten. Ik bied je geheel GRATIS een consultancy gesprek aan voor jouw juridisch en/of bedrijfseconomisch vraagstuk, met één van de senior-consultants van Nunes Juristen & Bedrijfsadviseurs. De consultants van Nunes Juristen & Bedrijfsadviseurs zijn ervaren professionals en hanteren normaliter een uurtarief tussen de € 175,= en € 250,- per uur. En ik bied jou dit nu geheel gratis aan.

In dit gesprek kun je jouw vraagstuk neerleggen, waarna je een OPLOSSINGSRICHTING krijgt aangereikt. Na dit gesprek heb je helder voor ogen wat je wel of niet moet doen, en welke haken en ogen er aan jouw situatie verbonden zijn. En helderheid geeft kracht en macht om de juiste stappen te zetten!

TWIJFEL?

Wil je weten of je dit moet doen, doe dan onderstaande schommelstoeltest:

Als je later oud bent en in je schommelstoel terug denkt aan je leven, en de keuzes die je gemaakt hebt overpeinst, word je daar dan blij van?

Als je in die schommelstoel zit dan zijn geld en bezit niet echt belangrijk.
Wat wel belangrijk is, is je trots. De dingen die jij gedaan en bewerkstelligt hebt. Dat je jouw dromen achteraan gegaan bent.
Trots omdat je bewuste keuzes hebt gemaakt.
Wanneer jij wilt doorbreken en echt dingen in je leven/bedrijf wilt veranderen dan weet ik dat mijn programma jou daar op de beste manier mee kan helpen.

Dus voel je dat je meer FOCUS nodig hebt, dan je dingen nu echt anders wilt gaan doen en hier later in de schommelstoel met een goed gevoel op kunnen terugkijken? Meld je dan nu direct aan.

“Op dit moment zit ik al heel tevreden in mijn schommelstoel. Al wil ik altijd weer verder groeien. Maar als ik terugkijk weet ik dat ik echt goed bezig ben. Al vind ik dat de impact die ik op het Nederlandse MKB heb, nog veel meer groter zijn.”

GARANTIE

Ik ben overtuigd van de waarde van mijn programma’s en begeleiding vandaar dat ik je
30 dagen 100% geld terug garantie bied.
Je loopt dus geen enkel risico.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoeveel tijd kost dit programma? Ik stuur je wekelijks een online les, die je op ieder moment en vanaf elke plek kunt bekijken. Bij deze les zit 1 of meerdere opdrachten. Gemiddeld kost dit 1 tot maximaal 3 uur tijd per week. Je moet nieuwe kennis tot je nemen en een nieuwe denk-, plan en werkwijze implementeren. Dit kost in het begin misschien wat tijd, maar uiteindelijk gaat dit je heel veel tijd besparen.

Word ik ook persoonlijk begeleid? Als je kiest voor het VIP-programma dan kies je tevens voor persoonlijke begeleiding. Je krijgt dan in totaal 6 uur aan persoonlijke Business-coaching, waarbij al jouw vraagstukken in het kader van jou effectiviteit, efficiency, focus, groei etc.  verder kunnen worden uitgediept. Er is ruimte om al jou vragen te stellen en ik zal al mijn kennis met je delen om jou vooruit te helpen.

Is dit geschikt voor mij als ondernemer? Het programma is geschikt voor iedere ondernemer die meer focus wil krijgen op resultaat. De voorwaarde is dat je er wel zelf mee aan de slag wilt en gaat. Ik zal alles in het werk stellen om je te motiveren en inspireren maar het vergt ook inzet van jezelf.

Kan ik in termijnen betalen? Ja, het is mogelijk om het VIP programma in 6 termijnen te betalen. De eerste termijn betaal je direct bij de aankoop, en daarna volgen de 5 resterende termijn gedurende de 6 maanden dat je het programma volgt.

Wat is het verschil met timemanagement cursus? Wanneer je al je acties/taken niet goed gemanaged krijgt zou je een timemanagement cursus kunnen volgen. Op dit soort trainingen leer je prioriteiten stellen, lijstjes maken en zo mogelijk taken te delegeren en dit in tijd beter in te plannen. Maar ben je daar ook echt mee geholpen? Nee, daarom werk ik met resultaatmanagement. We gaan eerst kijken wat jouw hoofddoel is, vanuit jou IK, dat wat voor jou en jouw bedrijf het belangrijkste is. Daarnaast ga je onderzoeken waar veel tijd verloren gaat. En je gaat kritisch naar je eigen gedrag kijken en jezelf kritische vragen stellen. Welke belemmerende overtuigingen hebben invloed op jouw keuzes en handelingen? En van daaruit ga ik je leren om anders te denken, plannen en werken waardoor er ruimte ontstaat in je tijdsplanning en je een gevoel van ontspannenheid gaat ervaren. Je gaat het leren, doen en ervaren en dat maakt een heel belangrijk verschil.

Zijn deze kosten fiscaal aftrekbaar? Ja, als ondernemer zijn deze studiekosten fiscaal aftrekbaar.
meer informatie hierover tref je aan op de site van de Belastingdienst. https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/inkomstenbelasting/aftrekposten/persoonsgebonden-aftrek/studiekosten_en_andere_scholingsuitgaven/

EXTRA

Jij draagt bij aan het Parkinsonfonds

In Nederland hebben ruim 55.000 mensen Parkinson. Helaas is er een alarmerende stijging te zien onder dertigers en veertigers. Genezing is nog niet mogelijk. Er is geld nodig voor meer onderzoek.

Mijn vader leidt ook aan de ziekte van Parkinson en ik vind het vreselijk om te zien hoe je gevangen kunt zitten in je lichaam en je langzaam ernstig aftakelt. Mijn vader zal genezing van de ziekte niet meer mee maken. Maar ik hoop dat er snel een middel gevonden kan worden wat genezing van deze afschuwelijke ziekte mogelijk maakt.  Ik wil op deze manier mijn steentje bijdragen.

Van ieder programma wat ik verkoop doneer ik € 15,= aan het Parkinsonfonds. Neem eens een kijkje op https://actie.parkinsonfonds.nl/project/9542

OVER MIJ

Ik, Antoinette Nunes-Meijer, wil graag zoveel mogelijk ondernemers inspireren, tools en kennis aanreiken en begeleiden in het krijgen van focus en het behalen van resultaten en het creëren van een onafhankelijk succesvol bedrijf.

Afgelopen jaren heb ik vaak gezien dat ondernemers wel geïnspireerd raken maar dat de waan van alledag het toch moeilijk is om het gewenste resultaat ook echt te bereiken. We vervallen al snel in ons gewoontegedrag. Ik weet dat ik je kan helpen om niet in deze valkuil te stappen.

Door het volgen van opleidingen en trainingen, en het bestuderen van kennis van diverse deskundigen op het gebied van effectiviteit, efficiency, bedrijfsgroei, online ondernemen, marketing etc. (in het binnen- en buitenland) heb ik en prachtig programma kunnen ontwikkelen.

Met name op basis van de RPM-methode van Tony Robbins, heb ik mijn RDA-methode (resultaat, doel, actie) ontwikkeld waarmee mensen scherpe FOCUS krijgen op hun gewenste RESULTATEN.

Met jouw UNIEKE talent en bedrijf als uitgangspunt help ik je echt op weg om de dingen te doen die voor jou en jouw bedrijf het verschil maken. Ik begeleid jou om datgene te doen, en hier actief mee bezig te blijven.

Ik ben de laatste 20 jaar als mede eigenaar en jurist verbonden aan Nunes Juristen & Bedrijfsadviseurs. Hierbij ben ik vooral werkzaam geweest als senior consultant voor klanten van Nunes, waarbij ik veel mannelijke en vrouwelijke ondernemers succesvol heb geadviseerd en begeleid met hun juridische- en ondernemers-vraagstukken.

Naast mijn opleiding Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de dagelijkse praktijk, maar ook in tal van bestuursfuncties.

Omdat ik zelf steeds vastliep in mijn gewoontegedrag en ik dit met vallen en opstaan uiteindelijk heb weten te doorbreken, heb ik sinds eind 2016 IDENTIEF opgericht. Ik help nu ondernemers ook echt uit de comfortzone te stappen en het verschil te maken. Ik wil dat jij jouw kennis en kunde omzet in actie en met overzicht en focus stuurt op resultaat en bedrijfsgroei.

Dit doe ik onder andere met een planningsmethode die NIET gericht is op time-management maar op het creëren van focus op die zaken die echt belangrijk zijn. Ik noem het resultaat- of levensmanagement.

Het is namelijk niet de bedoeling van het leven om tijd te managen maar om de dingen te doen die jou heel erg gelukkig maken, waar jij goed in bent, waar jij anderen mee van dienst kan zijn, waar je dus effectief in moet zijn en waarmee en waardoor jij de beste resultaten behaalt en meer voldoening ervaart in je leven.

Dit bied ik in de vorm van een online planningsmethode met werkboek en actieve persoonlijke begeleiding. Ik help je graag op weg naar overzicht, focus en het door jou gewenste resultaat!

Privacy Statement

Lees hier hoe wij vertrouwelijk met je gegevens omgaan